Mukaan toimintaan

Tälle sivulle ilmoitamme erilaisista henkilöstö-, palvelutehtävä- ja resurssitarpeista joita seurakunnallamme on. Seuraile tätä sivua mikäli haluat löytää oman paikkasi seurakunnan sisällä palvelutehtävän kautta. Auttaa voit myös monella muulla eri tavalla.


 

Rukousapu

Esirukoilijoita ei ole koskaan liikaa ja esirukouksen tärkeyttä ei pidä väheksyä. Jeesus Kristus oli ja on jatkuvasti esirukoilijamme. Room. 8:34; Hebr. 7:25. Hän rukoili paljon ja opetti paljon rukouksesta. Jeesus oli kaikessa riippuvainen Taivaallisesta Isästään ja rukous oli hänen toimintansa tärkein voimanlähde.

Esirukouksessa jaamme Jeesuksen taakan jonkun henkilön, olosuhteen tai tarpeen puolesta. Rukoilemme ”Jumalaa vastapäätä” ja Jeesuksen kanssa jonkun lähimmäisen, tilanteen tai asian puolesta. Esirukous on osallisuutta Kristuksen kärsimyksiin maailmassa.  Ef.1:16-19; 3:14-19 ja Fil.3:8-10.

Kiitämme kaikkia niitä jotka rukouksin muistavat meitä, niin yhteisönä kuin yksilöinä,  jotta voisimme toteuttaa sitä tehtävää jonka Jumala on seurakunnalle antanut. - Kiitos esirukouksistasi!

Rahallinen apu

Toimimme lahjoitusten varassa ja seurakunnan ylläpitämisestä aiheutuu kuluja.

 Seurakunnan tukeminen rahallisesti on tärkeä osa yhteisön toimintaa, sillä seurakunta itsessään ei tuota voittoa missään määrin. 

Seurakunnan tilitiedot: IBAN: FI91 1785 3000 0241 02 BIC: NDEAFIHH

Viitenumerot: ( käytäthän aina maksaessasi viitenumeroa )

  • 2600 = lahjoitus
  • 1300 = seurakuntamaksu / “kymmenykset”
  • 3900 = kirjat / materiaalikustannukset
  • 7702 = lähetystyö
  • 5500 = muut

 

Liity tiimiin

Nuorisotyö

Etsimme tällä hetkellä aktiivista nuorisotyöntekijää, joka voisi ottaa eri-ikäiset kohderyhmät vastuulleen. Nuorille pitäisi järjestää säännöllistä toimintaa, johon saat tottakai vapaat kädet suunnittelun ja toteutuksen osalta.

Edellytämme sinulta vain, että koet nuorisotyön omaksesi ja osaat ottaa vastuuta sekä organisoida säännöllistä toimintaa sekä omaat kristilliset arvot.

Mediatiimi
Mediasisältö on nykypäivänä koko ajan tärkeämmässä asemassa - myös seurakunnissa.

Olet etsimämme henkilö mikäli sinulla pysyy kamera kädessä, voit tarvittaessa ottaa tilaisuuksista kuvia tai pystyt tuottamaan videosisältöä YouTube-kanavallemme. Voit myös halutessasi tuottaa sisältöä aktiivisesti verkkosivuillemme.

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!
Tykkitiimi
Opetusten sekä musiikin aikana tarvitsee usein heijastaa seinälle esimerkiksi laulujen sanoja, opetukseen liittyvää sisältöä tai video- / muuta mediasisältöä.

Mikäli osaat käyttää tietokonetta ja haluat auttaa meitä tilaisuuksissa videotykin parissa, otathan rohkeasti yhteyttä niin annamme sinulle lisätietoja.
Musiikki
Tilaisuuksissamme on usein musiikkia.

Mikäli osaat soittaa jotain soitinta, kerro siitä meille. Tarvitsemme tilaisuuksissamme muutamia eri kokoonpanoja, jotka voivat jakaa keskenään musiikkivastuun. Seurakunnaltamme löytyy joitain soittimia. Kysy lisää!
Miksaus
Seurakuntamme tilaisuuksissa soitetaan paljon musiikkia, sekä pidetään erilaisia opetuksia.

Mikäli koet äänentoistoasiat omaksi jutuksesi ja haluat palvella seurakunnassa, niin tässä sinulle loistava tilaisuus. Perehdytämme sinut olemassa oleviin laitteisiimme, joten et välttämättä edes tarvitse aiempaa kokemusta. Riittää kun sinulla on palava into palvella!
Lastenhoito
Tuletko hyvin toimeen lasten kanssa? Lapsille on järjestetty oma pieni leikkinurkkaus seurakuntamme tilaisuuksien ajaksi, jossa on hyvä olla joku vanhempi henkilö katsomassa lasten perään.

Saat myös tarvittaessa järjestää pyhäkoulutoimintaa tilaisuuksien aikana mikäli koet sisimmässäsi niin. Otathan yhteyttä ja jutellaan asiasta!
Keittiö
Oletko keittiössä kuin kotonasi?

Tarjoamme useimmiten tilaisuuksiemme jälkeen kahvit ja tarvitsemme henkilöitä, jotka voivat laittaa kaiken valmiiksi ennen tilaisuuksiemme loppumista, sekä kattaa tarjottavat esille. Otathan meihin yhteyttä mikäli koet, että olisit oikea henkilö auttamaan meitä keittiöllä.

Jukka Hiltunen

Seurakunnan pastori
Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli haluat liittyä johonkin olemassaolevista tiimeistä, niin jutellaan kuinka voisit olla avuksi!
Tavoitat minut srk:n toimistolta Ke klo 11:00- 13:00, sekä puhelimitse numerosta 050-5636540.

 

Avoinna olevat palvelutehtävät