Lähetystyö

Seurakunnallamme ei ole omaa lähetystyöntekijää, mutta tuemme Suomen metodistikirkon virallisia lähetyskohteita Intiassa ja Vepsässä. Lisäksi kustannamme Medialähetysjärjestö Sanansaattajat kautta yksi tai kaksi radio-ohjelmaa vuodessa.

Lähetystyötä pidämme esillä erityisesti lähetysilloissa, joita pidämme joka kuun toisena torstaina kello 18:00 (lisätietoja kalenterista )

Sen lisäksi pidämme säännöllisesti  lähetysaiheisia jumalanpalveluksia ja keräämme kirkon yhteisiä lähetyskolehteja.

Seurakuntamme kannattaa kahta Suomen metodistikirkon virallista lähetystyökohdetta:

Intia: Bethel Mission -järjestö on perustettu vuonna 1987 Chennaissa (ent. Madras), Intiassa, ja sen toiminnan tarkoituksena on ollut alusta alkaen auttaa kaikkein heikoimmassa asemassa olevia Chennain suurkaupungin slummien ja Nellipudin maaseutukylän lapsia ja naisleskiä. Toiminta tähtää lasten kehittymiseen ja parempien elinolosuhteiden saavuttamiseen erityisesti evankelioinnin ja koulutuksen avulla. Leskien tukeminen on aineellisen avun antamista, evankeliointia ja hengellistä huolenpitoa. Tuemme seurakuntana myös kahden paikallisen evankelistan palkkausta.

Venäjä / Vepsä: Suomen metodistikirkko tukee Novgorodin metodistiseurakunnan lähetystyötä Vepsän alueella.Toiminta-alueena on kolme vepsäkylää: Ozera (Järvien kylä), Sondevits (Sonjala) ja Kurba. Teemme säännöllisesti matkoja ko. kyliin.

Pirjo Pöllänen

Diakoni
Vastailen mielelläni lähetystyöhön liittyviin kysymyksiin.
Tavoitat minut numerosta 050-532 7884

Lähettien kirjeitä


 

Suomen Metodistikirkon Lähetysmatka intiaan 2.1 -14.1.2018 / video

Matka Vepsään 2.1 -7.1.2018

Intia / Bethel Missio Joulutervehdys 2017

Joulutervehdys 2017 Bethel Missionin johtaja, pastori Vijaya Frederick Kunnioitetut uskolliset tukijat ja kummit ja kaikki ystävät Suomessa , Tervehdin teitä Jaakobin kirjeen sanoin: Puhdas ja tahraton jumalanpalvelus Jumalan ja Isän silmissä on käydä katsomassa orpoja ja leskiä heidän ahdistuksessaan ja […]

Lue lisää