KE 8.5. klo 18 Keskustelutilaisuus Suomen Metodistikirkon tulevaisuuden vaihtoehdoista

Seurakuntakonferenssikierroksella piirikunnanjohtaja on esitellyt tiivistelmää tulevaisuustyöryhmän alustavasta loppuraportista. Tulevaisuustyöryhmä perustettiin selvittämään millaisia vaihtoehtoja ja niiden seurauksia Suomen metodistikirkolla on käynnissä olevassa kansainvälisen kirkkomme tilanteessa. Johtuen jo vuodesta 1972 käynnissä olleesta keskustelusta seksuaalivähemmistöjen asemasta, kansainvälinen kirkkomme on paikoin hajoamassa.
Tilanne ei vaadi meitä Suomen metodistikirkkona tekemään mitään, mutta jos koko kirkkona tai osa meistä on eri mieltä kansainvälisen kirkkomme suunnasta, joudumme asiaan ottamaan kantaa. Vuosikonferenssissa tulevaisuustyöryhmä jättää loppuraporttinsa, jota vuosikonferenssi voi hyödyntää arvioidessaan tilannetta ja tehdessään päätöksiä. Seurakuntakonferenssi kierroksella on kuitenkin noussut esiin myös tarve yhteiselle keskustelutilaisuudelle ennen vuosikonferenssia ja sellainen järjestetään etänä 8.5. kello 18 alkaen. Ohessa liittymislinkki siihen.
TIlaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *