Su 21.1. klo 16 Marttyyrien Ääni ry esittää: ”Kidutettu Kristuksen tähden” -elokuvan. Elokuvan jälkeen ehtoollishetki.

Marttyyrien Ääni ry vierailee ja esittää elokuvan ”Kidutettu Kristuksen tähden”.
Ehtoollishetki elokuvan päätteeksi.

Täältä voit katsoa elokuvasta trailerit:

”Joitakin aikoja sitten katsoin ensimmäisen kerran Sabina ja Richard Wurmbrandista kertovan elokuvan ”Kidutettu Kristuksen tähden”. He olivat messiaanisia Romanian juutalaisia, joille Jumala oli antanut erityisen rohkeuden julistaa evankeliumia. 

Hiljattain II maailmansodan tapahtumat olivat päättyneet, mutta heidän ”holokaustinsa” oli vielä edessä. Katsellessani elokuvaa ymmärsin jotain siitä sydämen palosta ja antautumisesta julistaa evankeliumia kaikesta kokemastaan huolimatta. Se myös kantoi hedelmää.

Heidän vankkumaton periksiantamattomuutensa ja rohkeutensa eivät saaneet heitä missään vaiheessa luopumaan siitä kutsusta, jonka Jumala oli heille antanut: evankeliumin julistuksesta. Pahoinpitelyt, kidutukset ja sairaudet olivat jokapäiväistä kokemusta. 

Itse asiassa elokuva pysäytti ja kosketti itseäni todella paljon. Aloin lukea enemmän kirjoja uskonsa tähden vainotuista. Jälleen kerran luovutin oman elämäni ja kutsuni Hänelle, joka johdattaa parhaiten elämäämme.

Marttyyrien veri puhuu vielä tänäänkin. Nyt jos koska on aika tehdä työtä uskonsa tähden vainottujen parissa.

Marttyyrien ääni kuuluu ja vaikuttaa vielä heidän kuoltuaankin.

”Jokaisesta Kristukselle voitetusta sielusta tulee tehdä sielujen voittajia – hinnasta huolimatta.” – Richard Wurmbrand”

– Mari Palomäki Marttyyrien Ääni ry:stä

Elokuvan jälkeen vietämme ehtoollishetkeä. Metodistikirkossa ehtoollispöytä on avoin jokaiselle joka uskoo Jeesukseen Kristukseen tai tahtoisi uskoa, kirkkokuntaan katsomatta.

Tämä on kristittyjen ykseyden rukousviikon tapahtuma.

Olet sydämellisesti tervetullut!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *