Rukous kantaa

Rukouksella on voimaa! Sen sain kokea.

Koulussa oli hieman haastava tilanne. Opettajan kanssa ei mennyt hyvin. Olin yrittänyt selvittää tilannetta, jossa oma hermostuminenkin oli osasyynä. Ilmeisesti anteeksipyyntöni ei ollut mennyt ns. perille asti. En tiedä. Olin rukoillut, miettinyt, valvonut öitä, että miten saisin tulehtuneen tilanteen laukeamaan. Oli paha mieli ja paha olla.

Kysyin rukousapua. Minä, joka olen ollut sitä mieltä, että kyllä yhdenkin rukous kuullaan.

Vastaus tulikin jo seuraavana päivänä. Opettaja soitti. Sain neuvot, joita olin tarvinnut ja hän jopa vitsaili! Olin hämmästyksestä hiljainen! Käytös oli aivan päinvastainen kuin aiemmin! Miten asiat voi muuttua niin radikaalisti noin 12 tunnissa? Kuinka hämmentynyt olinkaan!

Se oli hyvä muistutus Jumalan Voimasta monessakin suhteessa. Ensinnäkin, Hän pystyy kääntämään tilanteet ja toisekseen, minun piti oppia myös pyytämään apua toisilta. Asia, joka on aina ollut vaikeaa minulle.

Rukous kantaa ja auttaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *