Who am I?

Kuka olen? Nimeni on Jonna, Jonna Ma. Hauska tutustua! (Myönnä; luit sen mielessäsi juuri Bond äänellä, eikö vain?) Olen noin 30-vuotias yhden miehen tuore vaimo ja valkoisenpaimenkoiran pennun äiti.

Toimin tällä hetkellä konduktöörinä kaukoliikenteessä (Jos olet seurannut Subin Radalla sarjaa, saatat nähdä minut siellä) ja haaveilen kovasti oman kahvilan perustamisesta vähäosaisille. Jos olet Kauniit ja rohkeat fani niin kuin minä, niin tiedät mitä tarkoitan!

Rakastan kirjoittamista, eläimiä, sisustamista ja leipomista sekä liikuntaa. Kirjoitukseni käsittelee mahdollisesti kaikkia yllämainittuja asioita tai sitten ei, mutta ennen kaikkea tekstini kumpuavat suoraan sydämestäni. Asioista jotka koskettavat minua, vaivaavat minua, saavat minut onnelliseksi tai ehkä jopa suututtavat minua. Ne ovat kirjoituksia tavallisesta elämästä, jonka pohjana on epätavallinen usko Jumalaan.

Aloitin kirjoittamisen ensimmäisen kerran jo noin kahdeksan vuotta sitten, mutta tavattuani mieheni se pikkuhiljaa jäi. Puolitoista vuotta sitten aloitin kuitenkin kirjoittamaan uudelleen ja jos haluat tutustua minuun paremmin, niin niitä tekstejä pääset kätevästi lukemaan täältä. Lisään tänne viimeisimmän kirjoitukseni jossa valotan hieman enemmän sitä, miksi kirjoittaminen jäi moneksi vuodeksi.

Lyheystä virsi kaunis! Toivottavasti viihdyt tekstieni parissa! Kirjoitan niitä säännöllisen epäsäännöillisesti aina silloin, kun jokin asia nousee sydämelleni.

-Jonna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *