Intia / Bethel Missio Joulutervehdys 2017

Joulutervehdys 2017
Bethel Missionin johtaja, pastori Vijaya Frederick

Kunnioitetut uskolliset tukijat ja kummit ja kaikki ystävät Suomessa ,

Tervehdin teitä Jaakobin kirjeen sanoin: Puhdas ja tahraton jumalanpalvelus Jumalan ja Isän silmissä on käydä katsomassa orpoja ja leskiä heidän ahdistuksessaan ja varjella itsensä niin, ettei maailma saastuta. (Jaak. 1:27)

Rakkaat ystävät Kristuksessa, te olette olleet uskollisia leskiä ja orpoja kohtaan. Olette antaneet apuanne ravitsevan ruoan hankkimiseen 1-5 vuoden ikäisille pienille lapsille. Nyt lapset näyttävät hyvin terveiltä. Myös kummilasten terveys on hyvä, sillä koulunkäynnin kuluista yli jäävän osuuden perhe käyttää hankkiakseen ravitsevaa ruokaa lapsilleen.
Myös leskiä olette auttaneet antamalla vaatteita peittämään heidän alastomuuttaan ja myös lesket ovat saaneet ruoka-apua jokapäiväiseen tarpeeseensa. He ovat erittäin kiitollisia tästä avusta teille kaikille. Samoin minä olen kiitollinen voidessani olla tekemässä tätä työtä teidän kanssanne.

Evankeliumin sanassa sanotaan Jeesuksen tulleen maailmaan osoittamaan millaista on Jumalan rakkaus ihmisiä kohtaan. Jeesus on meidän rikkautemme huolimatta siitä millaiset ovat olosuhteet joissa elämme. Te saatte seurata hänen askelissaan tehden niitä tekoja, joista kerrotaan Jumalan sanassa. Jeesus ruokki nälkäisiä ja paransi sairaita. Kiitän Jumalaa siitä, että hän on valinnut teidät tekemään hyvää tarvitseville.

Niin ystävät. Joulu on tulossa aivan pian. Jesajan kirjan 30:18 jakeessa sanotaan: Kuitenkin Herra vain odottaa, että voisi olla teille armollinen, hän nousee armahtamaan teitä. Herra on oikeuden Jumala. Autuaita ne, jotka häntä odottavat!”  Tehdään, mikä oikeudenmukaisuuden vuoksi on tarpeen köyhiä kohtaan.

Haluan myös jakaa tiedoksenne Chennain kristillisen koulun tilanteen. Olen kiitollinen kaikesta taloudellisesta tuesta ja esirukouksista koulun tarpeisiin. Koulussa on nyt 80 lasta. Jälleen tänä vuonna tuli runsaita rankkasateita. Koulun piha oli marraskuussa veden vallassa (”kuin meri”) ja likakaivojen tyhjennyksestä ja pihan puhdistamisesta tuli ylimääräisiä kuluja. 10 autokuormaa kuravettä ja lokaa kuljetettiin pois pihalta (2000 rupiaa eli n. 25 €/kuorma). Lapset kärsivät kovin.

Toivotan teille kaikille Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta. Saakoon Jumala siunata teitä rauhallaan ja antakoon teille terveyttä. Rukouksin teitä muistavat kanssani köyhät lesket ja orvot sekä kaikki lapset.

Vijaya

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *